Saturday, November 10, 2012

ape aku buat ni????

dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha Penyayang

hari ni hari sabtu..
tapi saya kene keje
sebab saya keje sabtu minggu ke2 dan keempat
alpemesalahannya, aku sorg je yang kat opis ni ape jadah?
giler la..
tau tadi aku tido je kat umah..
tapi bes gak dok opis ni sorg2 sebenarnya..

OPIS INI ANNNNAAAAA YANG PUNYAAAAA...
hahahaha

siyesly, bek aku xyah gi opis camni..
xpe2..
lek2..
at lis ko dah datang kan..
minggu depan boleh la bermalas2an sebab cuti lompat2..

aku nak cuti jumaat..
so, plan merambu minggu ni adalah menjadi tourist guard..
bagi membalas jasa2 beliau *zainab, kawan k ngah* sebab dah bagi aku n k ngah merempat kat bilik die sampai die kene merempat kat tempat len, aku nak bawak die gi jejalan..

tapi gi mane ey??

pakcik google....

tulun..

wonderpet..wonderpet...kami datang...

SHiNGG! (bunyi laman web google terbukak..korang punye mesti xsecanggih ni..haha)

berdasarkan laman web ini

tempat2 yang menarik minat aku,

1. Taman Botani Shah Alam
sekarang ade wat musim salji..pastu xsemahal kat i-city..
masuk 3rm, yang salji 5rm..
ok la kan?

2. high 5 bread town
kat seksyen 21, shah alam. 
9am-6pm
rabu-tutup
xtau still bes o tak, tapi dalam gambar nampak menarik! =D

3. kompleks taman seni islam
seksyen 10, 9.30am-5.30pm
isnin-tutup
haaa....kene sangat la kan klu nak jalan masa 1 muharram..islamik2 gitew..

4. Taman Wetland kota kemuning, seksyen 31
xsangka ada wetland kat shah alam..

5. taman hutan lipur bukit SUK, seksyen 5
macam bes gak...macam je la..

6. taman tasik shah alam
-dekat pkns..
ni tasik depan pkns tu ke? cantik ke tempat ty? (statement keji)

7. muzium sultan alam shah
ni, nak gi ngan en someone la..
en someone nak gi takk??


pilih la yang mana 1 pilihan hati..

p/s: banyak jugak la tempat menarik kat shah alam.......
cintai lah sungai kita..
eh! de kaitan..
jap..owh..dah dapat...

CUTI-CUTI MALAYSIA~~~~hak3





nota kaki berkaki2:
pas dah abes bebel, bace tajuk cam xde kene ngena je...blasah je la ye dokkk..

3 comments:

Nurul Iliana said...

k ngah folo je...tp yg kt slji tu cm wjb kne g je.klu hrge murah cmtu la.mhl xmo ae.hua3

miss_jane said...

nak gi taman botani tu! macam best je... eh, nak gi semua la.. leh tak?? hahaha

syarifah nur farhana said...

sabo ye adik2 ku sekelian...

mmg salji tu bunyik cam bes.. kite gi tengok nnti..

nab, boleh je nk gi sume..sebab tu akak usha byk2 sebab takut ade yg tutup..hehehehe