Sunday, April 9, 2017

ESCARVES NAYLA 3.0

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

hahahaha...mesti sape yang baca blog saya sekarang berasa sangat lah membosankan minah ni asyik update pasal tudung je. alah...dulu pun bosan jugak kan.. i bebel sorang-sorang je..bukan ada yang baca pun..kah3..xde hal lah..memang blog ni untuk saya bebel-bebel pun. Wehuu..

maap le kalau ada yang boring. Sebenarnya baru-baru ni saya dah dinaikkan pangkat dalam arena berdropship ni. dulu agen dropship biasa je. sekarang dah jadi Master Agen. Kena lah bergiat lebih sikit sebagai bukti kecintaan taat setia kepada incik bos dan puan bos kitew tu.. 😂

ada yang ingat mesti saya dah buat sale letop-letops sampai boleh jadi Master Agen. Ntah la ek..malu nak cakap pasal sale sebab rasa tak layak pun. Tak tau la apa yang mereka nampak dekat saya ni sampai sudi nak naikkan pangkat saya. hehe..Tapi  Alhamdulillah...dah orang nak bagi, kita amik je...jangan lepaskan peluang..... saya terima pun bukan sebab nak fuyu2 ke apa.tapi lebih kepada nak mencabar diri sendiri,lepas ni SILA JANGAN MALAS-MALAS. dan disebabkan itu, saya telah berjaya mengemas 50% rumah saya. kah3.. sebelum ni sape yang nak datang rumah kena bagitau dulu sebab setiap sudut rumah bersepah. sekarang dah tak lagi...tak tahu la berapa lama kekemasan ni akan kekal...ntah2 esok lusa sepah balik...whuah3

panjang benor mukaddimah...
ok..kembali cerita pasal tudung. buat masa ni, kami di Quenzara selaku stokis brand2 tudung labuh baru ambil 5 brand tudung. Salah satu yang terkenal adalah Escarves. kalau tengok harga Escarves ni memang rasa nak menitis air mata beb. Lagi-lagi bagi golongan yang biasa beli tudung 5rm 10rm macam i ni.haha. tapi saya duk peratiiii je...kenapa lah dengan harga macam tu pun ada orang beli..

nak tahu sebab apa?

Sebab material dia. 
depa guna panora chiffon dan inner pulak guna cotton.
Saya ada pakai inner cotton..memang selesa weyyy... panora chiffon ni je belum dapat can nak pegang. tengok video bawah ni, nampak cantik beralun kan?

video



sebenarnya harga dia taklah mahal GILER. just nice la.. affordable gitew.. BM nya apa?Mampu milik..haaa...sangat-sangat berbaloi dengan material yang dorang guna. member-member saya yang pakai ESCARVES ni pun cakap tudung ni memang best! (bukan merujuk kepada NAYLA sahaja)
makanya, kepada yang teringinnnn nak try pakai ESCARVES, boleh la try beli NAYLA 3.0 ni. Sebab hat yang ni paling mampu milik 😉

yang berminat nak beli boleh contact saya terus di nombor ni 👉 +60137141201

pada yang hanya nak cuci-cuci mata, boleh ikut sini ya. Masuk tengok-tengok dulu..tak beli takpa..(ulang 100x)..hahahahah

ada 10 pilihan warna yang sweet-sweet

tetiba rasa nak pilih selai..sendiri update, sendiri terpengaruh..masakkkk laki den gini...😅


FLAMINGO FUSCHIA



SEAGLASS BAMBOO



ROSEWOOD



AMETHYST PLUM



DANDELION


OLIVE



JADE PINE
 



NAVY TAUPE



LILAC GREY



PEACH BLUSH



~~ Testimoni Escarves ~~
#Quenzaraprincess









ok now.
KENAPA UOLS PERLU MILIKI NAYLA NI???

Like I said before, sebab material dia yang super duper best dan tip top, confirm uols tak nyesal beli.
Material: Panora Chiffon (body) + Soft Cotton (Awning)
Ukuran : Bidang 60 
✅Saiz L (2.0m x 80cm)
✅ Tidak Jarang (Opaque)
✅ Tidak Panas
✅ Flowy
✅ Labuh
✅ Inner terbentuk elok
✅ Pinless
✅ Minima Iron
✅ Inner Dalam Labuh menutupi leher.
✅ Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (CANDY COLOUR)
.
FREE POSTAGE untuk 3 helai Nayla & ke atas. Apa lagi...pakat-pakat la dengan mak, adik kakak ipar duai semua beli...boleh jimat kos postage...ehehe 🙈😘

Harga cuma RM59 
*belum masuk postage ^____^


cara order: whatsapp atau pm

Whatsapp: +60137141201

FB Page: jubaHasya

                          
JIKA ADA YANG BERMINAT NAK JADI AGEN DROPSHIP QUENZARA, BOLEH JUGA WHATSAPP NOMBOR SAYA TADI TU UNTUK INFO LANJUT HOKEH. :*

Insyaallah Selasa ni weol ada kelas IG Marketing. Baik join cepat sebelum kelas berlangsung...hehe.. 😄



<< Tudung apa lagi yang ada???>>
KLIK SINI 






2 comments:

Nurul Iliana said...

Model last tu comel amat..kalau i pakai, agak2 jadi comel cam dia x?hehe

syarifah nur farhana said...

Opkos la comey..tapi i lg comey la..hahahaha