Thursday, April 6, 2017

ESCARVES EASY ROSSY

dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Sementara putera kecik ni tido,boleh la saya update pasal tudung ni sekejap.

EASY ROSSY BY ESCARVES

Tudung sarung labuh yang mudah dipakai.
Sawan meroyan omak nengok tauuu...πŸ˜‚

Apakan daya, sekarang ni kalau nak beli tudung je terkenangkan tudung-tudung aidijuma yang berlambak-lambak belakang pintu tu. Sampai tak muat dah tempat sangkut tudung.πŸ˜…

Siapa yang dah tahu kemantopan Easy Rossy ni dan nak beli terus, boleh whatsapp saya ekk
+60137141201

Jom la layan video tutorial Easy Rossy ni dulu


Simple je kan??
Adoii..den dah jatuh cinto ni..tapi takut nak kobar kat cik abg den tu haa..
Berhuhu haha je la.. nanti dah berjaya kosongkan penyangkut tudung baru boleh tengok balik..😜

Okeh..kembali ke pangkal jalan. Saya update ni untuk jual kat uols..ngah3..so sape2 yang tempat simpan tudung dia ada kosong lagi atau bercadang nak beli kotak tudung baru, haa..meh beli easy rossy ni..😜

Ada 10 pilihan warna.
Bab material , ramai peminat Escarves ni sangat-sangat puas hati dengan materialnya yang selesa dan tak panas.

Sebelum kita cerita tentang harga and so on, moh la nengok model-model ni bergaya dengan Easy Rossy πŸ˜‰











Agaknya dorang ni photoshoot dekat Taman Morocco Putrajaya tu la ek. Cantik semacam jeee... 

saya agak jeee..tak tau la betul ke idok.. sebab xpernah dapat jejak Taman Morocco tu walaupun tempat tu sebelah je dengan Taman Botani. (Taman Botani saya dah pergi.hanya mampu usha Taman Morocco dari jauh..haha)


EASY ROSSY
MIDNIGHT BLUE


EASY ROSSY
HAZEL WOOD


EASY ROSSY
FOSSIL DOVE


EASY ROSSY
CORAL PEACH


EASY ROSSY
AMBER CHERRY


EASY ROSSY
HEATHER ORCHID


EASY ROSSY
BALLET TAFFY


EASY ROSSY
ARCTIC ROSE


EASY ROSSY
FLINT ASH


EASY ROSSY
HONEYDEW PINE

korang suka warna apa?
Kalau ada yang geng dengan saya, xdapat nak beli, cuci mata pun boleh..
Berangan kan free je..hehe

KALAU dapat ni, saya nak beli warna peach coral 😍😍😍
Tapi KALAU kaya, semuaaaa saya nakk..haha

Wokeh..
Untuk yang berminat nak beli EASY ROSSY ni (sementara stok masih ada la ye sebab ESCARVES ni laku kerasπŸ˜„), ini details Easy Rossy

πŸ’– Tudung Instant yang sap sap soiii sarung terus siap
πŸ’– Inovasi tudung instant ala mak2 kepada tudung instant gadis2
πŸ’– Mudah dibentuk
πŸ’– Super Flowy
πŸ’– Dijamin Labuh
…confirm puas hati
.
Material Panora Chiffon (Body) yang lembut beralun dan Soft Cotton Lycra (Inner) cantik terbentuk memberi efek muka runcing.
.
+ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
+ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
[+] HARGA PATUT dan MAMPU MILIK ! 
Saiz L RM69 
XL RM79 
.
-------------------------------
 SPECIAL OFFER 
-------------------------------
   FREE HANDSOCK (Selagi Stok Masih Ada)
 BELI 3 HELAI FREE POSTAGE
.
Berminat?



Whatsapp +60137141201 (Hana)
IG: jubahasya
FB: syarifahnurfarhana syed hassan
FB Page: jubaHasya



#dropshipdiperlukan
#tudungHasyaHana
#QZtudunglabuhstopcentre 



Siapa yang dah beli, maghi le bagi gambor.boleh letak dalam ni sekali😘


~~ Testimoni Escarves ~~
#Quenzaraprincess

Sebahagian peminat Easy Rossy ^_____^


<< Tudung apa lagi yang ada???>>
KLIK SINI 


No comments: